Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in België en Luxemburg
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd

De mooiste salontafels op een rij

  • Geplaatst op
  • Door Furnlovers
  • 0
De mooiste salontafels op een rij

Salontafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de salontafel mooi past in jouw huis! Bekijk onze blog in samenwerking met Furnlovers

Salontafels

Salontafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de salontafel mooi past in jouw huis. Heb je een smalle woonkamer? Kies dan voor een langwerpige, rechthoekige tafel. Heb je een ruime woonkamer? Kies er dan bijvoorbeeld voor om meerdere tafels met elkaar te combineren. Door meerdere salontafels met elkaar te combineren creëer je een speels en gezellig effect. Daarnaast is het ook handig: dubbel zoveel plek!

Mijn favorieten

Zoals ik al vertelde hou ik enorm van salontafels. Ik struin daarom ook vaak het internet af naar de mooiste webshops/merken voor nieuwe inspiratie. Onlangs kwam ik bij Dimehouse terecht en ik was direct verliefd op deze webshop. Zij hebben zoveel leuke salontafels die ik graag met jullie wil delen. Hieronder een paar van mijn favorieten:  

Industriële salontafel set van Rosa

Deze tafels zijn gemaakt van massief mango hout. Je kunt de tafels bij elkaar zetten, maar ook prima afzonderlijk van elkaar. Door het hoogteverschil past het kleine tafeltje ook onder de grote! Handig als je dus meer ruimte wilt creëren in de woonkamer. Deze leuke tafels passen goed in bijna elk interieur. Door het robuuste onderstel kan het perfect in een industriële woonkamer, maar ook in een landelijk huis staan deze tafels erg leuk.

Industriële salontafel set van 2 massief hout Mace

Handig én leuk! Deze stoere set is is echt een eyecatcher in jouw huis. Door het onderstel krijg je een ruimtelijk effect. Daarnaast hoef je deze set niet zelf in elkaar te zetten en wordt deze zo bij jou geleverd! Ideaal ;-).

Industriële salontafel set van 2 Philippe

Geef je interieur een stoere look door deze tafels. Combineer dit met een leuk vloerkleed eronder en het staat super mooi. Deze tafels zijn ook gemaakt van mangohout en wat daar zo bijzonder aan is, is dat mangohout erg duurzaam is. De bomen worden pas gerooid wanneer deze gestopt zijn met vruchten geven. 

– Volg @Furnlovers en @Dimehousenl op Instagram

– Volg op Facebook @Furnlovers en @Dimehouse

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in België en Luxemburg
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd
);