Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in België en Luxemburg
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd

Betaalmethoden

Bancontact/Mister Cash

Betalen met Bancontact/Mister cash natuurlijk mogelijk bij Dimehouse B.V. Bankcontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart welke is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is mogelijk de kaart zowel on- als offline te gebruiken. Daarnaast zijn de betalingen via Mister Cash gegarandeerd. Bancontact/Mister Cash is verreweg de populairste betaalmethode in België. 

 

Ideal

Ook betalen met iDeal is mogelijk bij Dimehouse B.V. Deze betaalmethode is veruit de populairste in Nederland. Het lijkt sterk op Bancontact/Mister Cash.

Paypal

Wilt u liever met Creditcard betalen, dan kunt u natuurlijk Paypal gebruiken. De administratiekosten die Paypal hiervoor vraagt berekenen wij deels door. Een Paypal betaling kost 3,95 euro.

 

Sofort Banking

Met Sofort Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Sofort Banking is beschikbaar in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië. 

Creditcard

Betalen met Creditcard is mogelijk. Voor het gebruik van Visa en Mastercard zijn er geen extra kosten. Gebruikt u een American Express creditcard? Dan rekenen we €4,95.

Overboeking

U kunt er ook voor kiezen om middels een overboeking te betalen. Let wel, deze manier van betalen kan voor vertraging zorgen wat betreft de levering van uw product. Ons administratiesysteem loopt standaard één dag achter waardoor uw levering niet sneller zal arriveren dan binnen twee werkdagen. Oftewel; wij raden rechtstreekse overboeking daarom ook af!

 

AfterPay – Achteraf betalen

AfterPay voert voor www.dimehouse.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Afterpay stuurt twee weken na het doen van de bestelling een betaalverzoek. Deze betaalmethode is daarom niet geschikt voor bestellingen met een lange levertijd.

AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Wordt uw betaling geweigerd door AfterPay?
AfterPay maakt beslissingen op basis van vergaarde informatie over een klant. Het maximaal te bestellen bedrag is 1250 euro binnen België. Houd er rekening mee dat een eerste order via AfterPay vaak tot slechts ongeveer 175 euro wordt geaccepteerd in België. Ook AfterPay wil een klant leren kennen en daarom wordt op basis van eerder op tijd betaalde rekeningen en algemene gegevens die bekend zijn bij AfterPay, een afweging gemaakt. Helaas kunnen wij vanwege privacy-wetgeving niet bemiddelden. U dient zelf contact op te nemen met AfterPay indien uw aanvraag wordt geweigerd. 

Betalen met AfterPay kost 0,95 euro extra. 

Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in België en Luxemburg
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd