Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in België en Luxemburg
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd

Track & Trace code

Wanneer ontvang ik een Track & Trace code?

De track & trace code wordt aangemaakt op het moment dat onze mannen in het magazijn aan de slag gaan met jouw bestelling. Deze zelfde avond ontvangt u een e-mail met de track & trace code waarop u de zending kunt volgen. In principe is dit altijd op de avond voor de dag van levering. De tracking code ontvangt u tussen 19.00 en 23.00 uur van PostNL of DHL. Werkt uw code nog niet? Wij adviseren om uw tracking code de volgende ochtend te controleren. Werkt hij dan nog niet? Neem dan contact op met onze klantenservice!


Moet ik de hele dag thuisblijven voor mijn bestelling?

Wij verzenden onze producten met PostNL en DHL. Voor producten met kleine afmetingen zoals stoelen en lampen ontvangt u van ons een track & trace code. Met deze track & trace code kunt u inschatten wanneer u uw pakket ongeveer kunt verwachten. PostNL of DHL geeft u dan een tijdsvak waarin zij verwachten langs te komen. 

Voor producten met grote afmetingen zoals banken, kasten en fauteuils is (meestal) een langere levertijd nodig. Deze producten worden geleverd met PostNL extra@home of door één van onze externe leveranciers. Vanuit PostNL extra@home ontvang je een bericht met een tijdsvak. Bent u tijdens de eerste bezorgpoging niet thuis? Geen paniek! PostNL extra@home stuurt u een e-mail voor een 2e bezorgpoging. Via deze e-mail kunt u de nieuwe leverdatum met PostNL extra@home afspreken. 


Geen Track & Trace code ontvangen?

Indien u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u op de avond van verzenden een track & trace code om uw bestelling te volgen. Meestal ontvangt u deze code tussen 19.00 en 23.00 uur, zo niet? Controleer de volgende ochtend nog even uw mail!

Heeft u de volgende ochtend geen mail ontvangen? Controleer dan of u uw e-mailadres juist heeft ingevuld. Klopt dit, maar heeft u nog geen mail? Dan is uw bestelling waarschijnlijk nog niet verzonden en zal de code later in uw mail verschijnen! Wilt u het toch even checken? Dan kunt u altijd via één van onze contactopties uw vraag stellen. Dan kijken wij het voor u na!

 

Hulp nodig? Wij helpen u graag!

Komt u er toch nog niet helemaal uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Snel hulp nodig? 
Chat live met ons via de knop rechtsonder op de pagina. U heeft binnen enkele seconden contact met één van onze klantenservicemedewerkers.

Of stuur een e-mail naar: [email protected]

Wilt u liever telefonisch contact? Bel ons via: 085-8886474 

Laagste prijs garantie
Gratis thuisbezorgd in België en Luxemburg
Gratis retourneren
30 dagen bedenktijd